page

Saturday, 17 January 2015

Aina Join Contest

Assalamualaikum & good day everyone! Pagi ni, mata panda. Tidur lewat malam tadi. Menyudahkan kain-kain yang bertimbun atas sofa tu. Tengok sofa dah kosong. Leganya! Kerja yang paling leceh nak settlekan. Erti kata lain, paling malas nak buat. Mencabar kot kerja ni. Lagi-lagi kalau yang kecik-kecik ni. Sapa tak suka lipat kain, angkat tangan! Sayaaaaa!!!! Hehehe...

Haaa...meh nak bitau sikit ni. Sini sikit, baca rapat-rapat.
 
Aina join the contest! Cutest Ever Baby Photo Contest by withlovemummy. Hahaha...Over lak mak! Tambah poyo! Saja je nak meriahkan dan mencuba. Terasa malu okay sebenarnya. Macam promote dan tayang anak. Tapi, sesekali sesekala nak mencuba. Bukan nak menang sangat.(ayat artis bila tercalon dalam ABP) Tapi, kalau menang syok tu hadiah dia. . Hehehehe... By the way, baby-baby yang join comel giler kot! Budak yang ni je. Comot! Hahaha...

Contest ini same concept with others. Kena vote. Meh la vote same-same. Senang je. Tekan vote, masukkan nama dan email add then vote! Tarikh tutup 31th January 2015. Jomlah! Join sama-sama dengan Aina. Kita meriahkan keadaan kat sana. http://www.withlovemummy.com/cutest-ever-baby-photo-contest/.

Aku tahu contest ni sebab aku follow Instagram SharifahSofia & blog dia withlovemummy.com ni. Interesting blog dia ni. Lagipun, aku memang peminat sharifah sofia. Sebelum ni, family contest, at first macam nak tapi macam malas. Plus, i ni pemalu orangnya. Hahahha....



Ni waktu mula-mula meng-upload gambar budak kecik ni. Vote pun 0 lagi. heeee...

Okay, nak menyudahkan kerja yang hampir nak selesai. Bye-bye...See ya later!

1 comment:

Min Min said...

Done! .. hopefully aina menang .. Aina you are sooo cute. Geram aunty min tengok!!