page

Friday, 2 November 2012

day 2: burger

semalam tak sempat nk post pape jadi kena masuk la rm2 dln tabung suami. huuuuu...T_T. Jadi arini post tentang burger.

Burger,makanan ringan yg berat sbnrnya. Dan sy sangat suka makan burger. Even kalau pedas pun sy boleh makan(tp kalau pedas sgt,xmampu la).
Kalau p mcD, fav sy ialah McChicken. Bukan takmo amek yg double tapi double tuh tak muat mulut. kene la makan lerai-lerai. ala, makan sekeping2. Apa?Tak pernah buat? Tipulah... kalau tak pernah,tryla.nikmat dan best. pastu sepah2.hahaha...
lerai versi sy: makan roti dulu,pastu kunyah daging skit ngan sayur2 semua. telan. repeat step sampai licin.sapa tak penah buat memang rugi. paling best moment time makan burger ialah ke'comot'an. merata-rata sos,mayonis smpi ke dagu, hidung. kalau tak comot tak sah. macam tak lengkap makan burger. Tapi bila makan kat luar comot-comot, tahan telinga la kena bebel ngan suami.
'makan mcm budak kecik la awak ni sayang'

sekarang sy teringin nak makan burger bakar. dekat sebulan jugak ngidamnya tapi dok tahan je lah. suami sibuk. hajatnya hari ni nak p makan burger bakar kaw kaw kat puchong.dekat sikit ngan umh.(nak ke wangsa maju tidaklah kot!) tmpt tak tahu tp cousin ada bg direction. dia slalu makan kt situ. harap-harap dapat la p tp sini ujan lebat la pulak.
ber-wassap pulak ngan cousin2 ttg burger beberapa ari. lagi la terliur.

oh burger bakar! wait for me!


2 comments:

Husna Hadzarami said...

Kalau pergi burger bakar kat Puchong tu singgahlah rumah! Dah dekaaaaaat sangat. Flat belakang tu je :D

hazwani hussin said...

iye? wahhhh! bestnyer una. hari-hari leh makan burger bakar camtu. ooonomnomno....dapnyer!